De dans nam van jongsaf een belangrijke plaats in mijn leven. Van klassiek ballet tot jazz dance, Afrikaanse dans en dansimprovisatie, tot 5 ritmes dans. Als ik dans, voel ik me volop leven en stromen. Later verdiepte ik me in de therapeutische betekenissen van dans en beweging. Ik trainde met Gabrielle Roth (USA) en werd erkend 5 ritmes teacher (2001). Ik bestudeerde dans- en bewegingstherapie en doceerde praktijklessen aan de Artevelde Hogeschool binnen de opleiding Creatieve Therapie.

 

Ik ben psychotherapeut en supervisor en werk in mijn eigen praktijk in Oostkamp. Ik ben verbonden aan de AIHP, academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie, waar ik ook mijn opleiding volgde (2006). Ik geef er lessen in communicatie, empathie, en geweldloze communicatie.

Van basisopleiding ben ik licentiate communicatiewetenschappen(K.U.Leuven, 1994).

 

Ik hou ervan om geest en lichaam met mekaar te verbinden. De psychotherapie die ik aanbied, is lichaamsgericht. En in de dans- en bewegingssessies in groep krijgen ook onze emoties en ons denken een plek.

 

In mijn vrije tijd beoefen ik kundalini yoga en meditatie en ga ik zeer graag op reis naar andere culturen. Ik ben geboren in 1972, gelukkig gehuwd en moeder van drie kinderen.