Mijn pad met de vijf ritmes kruisten in 2003 en mede door de eenvoud en puurheid zijn ze een deel van mijn leven, mijn zijn geworden.   Na talloze workshops in België en tot ver buiten onze landgrenzen. Na een boeiende en intense training ben ik sinds 2016 erkend al teacher.  


Iedere keer als ik op de dansvloer kom, is het telkens opnieuw een beetje thuiskomen.  "Dance is my metaphor, my prayer for this life, this earth, the beauty in all things in and around every one of us". Doorheen de dans vond ik de weg terug naar mijn eigen unieke zelf en mijn liefde voor alles rondom mij, de liefde en het plezier in het leven.  Doorheen ons levenspad worden we zo vaak gezegd hoe we onszelf zouden moeten zien, hoe we met ons lichaam moeten omgaan.  Ieder van ons kent in zijn levenspad lessen die zo vaak inauthentiek en niet waar zijn.  De ritmes zorg(d)en ervoor dat ik telkens opnieuw in mijn eigen lijf mag thuiskomen, dat ik iedere keer opnieuw mag stralen, mezelf keer op keer toestemming geven om helemaal mezelf te zijn, om me "mooi en welkom" te voelen in mijn lichaam. Ons lijf is ons gegeven, gegeven om te leven, te dansen, te huilen, lief te hebben,...  

De dansvloer creert een veilige ruimte waarin alles mag bestaan.

Een van mijn passies is creativiteit, zoeken van nieuwe (onontgonnen) manieren naar transformatie, groei en inspiratie om verbinding te maken met mezelf, met anderen en met het grotere geheel.  

Tijdens mijn lessen nodig ik jullie dan ook van harte uit om terug je eigen lijf te gaan bewonen, om jezelf toe te staan te stralen in jouw lijf, om jouw unieke zijn ten volle te tonen. 

 

Naast het dansen ben ik psychotherapeut, psychotraumatoloog en supervisor in mijn eigen praktijk.  Ik ben verbonden aan de VVCEPC (Vlaamse vereniging voor clientgerichte en experientiële psyhotherapie en counseling). 

 

Verder ben ik mama van 2 prachtige kinderen en hou ik van de rust en de natuur.